Scrambler® XP 1000 S
*Fordonet på bilderna kan visas i utförande och/eller med tillbehör som inte finns tillgängliga i Sverige.

Scrambler® XP 1000 S

Pris från 167.920:- EXKL MOMS (209.900:- INKL MOMS)

INGET BLIR SOM FÖRR

Scrambler® XP 1000 S

Scrambler® XP 1000 S

Radar Blue
  • Skålade sportsäten för att minska tröttheten i benen
  • Främre och bakre lasträcke för totalt 34 kg last
  • Oberoende bakfjädring (IRS)
  • 29 cm markfrigång
  • 26-tum aggressiva CST-däck med 14-tums fälgar

Fakta

Motor & Drivlina
Fjädring / Bromsar / Däck & Fälg
Dimensioner
Egenskaper
Motortyp
2-cyl 4-takt SOHC
Cylindervolym (cc) / Hästkrafter
952cc
Bränslesystem
EFI
Växel
Automatisk PVT P / R / N / L / H
Drivlina
Hi Perf Close Ratio AWD/2WD
Cooling
Vätskekyld
Fjädring fram
Välvda dubbla A-armar, 290 mm fjädringsväg
Fjädring bak
Välvda dubbla A-armar, 355 mm fjädringsväg
Bromsar Fram / Bak
Hydrauliska skivbromsar
Parkeringsbroms
Låsningsbar handbroms
Däck fram
27 x 9-12; Duro Power Grip II
Däck bak
27 x 9-12; Duro Power Grip II
Fälgar
Aluminium
Maxlast fram / bak
11 kg / 23 kg
Tankvolym
19,9 L
Markfrigång
305 mm
Längd / Bredd / Höjd
2261 x 1427 x 1434 mm
Lastkapacitet
235 kg
Axelavstånd
1458 mm
Torrvikt
417 kg
Sitthöjd
940 mm
Cargo System
Lock & Ride
Elektronisk servostyrning
Standard
Max släpvagnsvikt
830 kg
Drag
Drag, standard 2''
Instrumentering
Digital MFD
Belysning
Halogen
Registreringsalternativ
Traktor A / Traktor B
VÄRLDENS STÖRSTA, BÄSTA OCH MEST TÅLIGA ATV

VÄRLDENS STÖRSTA, BÄSTA OCH MEST TÅLIGA ATV

Vi har på nytt revolutionerat en ATV på alla nivåer - med en hjulbas på 142,7 cm ökar det stabiliteten och körprestandan; Kaxiga 27" Duro® Powergrip däck leverar maximalt grepp och kontroll vid varje tillfälle; och med otroliga 35,5 cm fjädringsväg dominerar den i terrängen.

SCRAMBLER XP 1000 S EGENSKAPER

INGA GAMLA TRADITIONER

INGA GAMLA TRADITIONER

Denna ATV levererar en nivå av stabilitet, prestanda och maximal kontroll i terrängen. Scrambler XP 1000 S lyfter körningen med en banbrytande 142,7 cm bred hjulbas och 30,5 cm markfrigång.

PERFEKT KOMBINATION AV KÄNSLA OCH KRAFT

PERFEKT KOMBINATION AV KÄNSLA OCH KRAFT

Numera är fjädringsvägen helt linjär och inte utåtriktad som tidigare när dämparna komprimeras. Resultatet är att man numera har 35,5 cm fjädringsväg bak, samt 29 cm fram med bibehållna köregenskaper som inte går at uppleva på någon annan ATV. Snävare kurvtagning, accelerera snabbare med full kontroll  

MED TEKNIK FRÅN RZR XP 1000

MED TEKNIK FRÅN RZR XP 1000

Scrambler XP 1000 S ser inte bara ut att kunna leverera utan gör det med råge. Uppgraderad transmission med 25 % slitstarkare komponenter för att klara de större krafterna och arbeta i harmoni med den högre markfrigången, ökade fjädringsvägen och större däcken. 

INTE FÖRSTÄRKT... NYKONSTRUERAT

Det krävs mer än enbart prestanda för att bemästra svår terräng, du behöver även ett fordon som är stryktåligt och välbalanserat i den svåraste av omgivningar. Just dessa förutsättningar ligger till grund för det helt nya chassit som är framtaget till Scrambler XP 1000 S för att passa till modellens i övrigt fräcka utseendet. Utan några kompromisser har vi utvecklat denna modell med tanke på att just du med outtröttlig energi och självsäkerhet kör längst fram i gänget oavsett terräng. 

HELT NY PLATTFORM

HELT NY PLATTFORM

Polaris ingenjörer har designat en helt ny plattform - En plattform som är större, djärvare, starkare och styvare än någonsin tidigare. Med 31 % grövre rör i chassikonstruktionen är den utvecklad för att i stort sett klara den sämsta tänkbara terräng utan att ge vika.  

RZR DIFFERENTIAL

RZR DIFFERENTIAL

För att få bästa tänkbara design, med extrem prestanda i fokus, på den helt nya Scrambler XP 1000 S tog vi teknik från vår marknadsledande side-by-side RZR XP 1000. Vi nyttjade komponenter som differentialen fram samt axlarna vilket ger en 15% ökning i komponenternas tålighet. Detta ger en oöverträffbar tillförlitlighet i konstruktionen. 

STARKARE TRANSMISSION

STARKARE TRANSMISSION

När vissa ATV:er bara ser tuffa ut ser vi till att Scrambler XP 1000 S inte bara ser ut att kunna leverera utan verkligen gör det. Detta var en av anledningarna till att vi utvecklade en helt ny transmission med 25% slitstarkare komponenter för att klara de större krafterna och arbeta i harmoni med den högre markfrigången, ökade fjädringsvägen och de större däcken. 

GÖR DET OMÖJLIGA MÖJLIGT

I den verkliga världen mäts inte framgång på någon skala. När du är ute i svår terräng ges inga frikort för enkla passager och att misslyckas finns inte på kartan. Den helt nya Scrambler XP 1000 S är framtagen för att lyckas där andra misslyckats. Med en hel arsenal av nya, innovativa lösnigar tillsammans med en ökad prestanda öppnas nya vägar som vi inte trott möjliga för en ATV att bemästra. 

MARKNADENS FÖRSTA MODELL MED 142,7 CM HJULBAS

MARKNADENS FÖRSTA MODELL MED 142,7 CM HJULBAS

Vill man bryta tystnaden måste man göra det otänkbara. Vi introducerar världens första modell med 142,7 cm mellan hjulen. Detta genererar en helt ny nivå gällande stabilitet som man tidigare bara drömt om. Kör i svårframkomlig terräng, bland stenar och rötter, i branter och över myrar, platser som inte är några problem för Scrambler XP 1000 S.

AGGRESSIVA 27" DÄCK

AGGRESSIVA 27" DÄCK

Tillsammans med den breda hjulbasen på helt nya Scrambler XP 1000 S gör 27" Duro Powergrip II däcken som sitter monterade fram och bak på 12" fälgar ytterligare skillnad. De tjockare sidorna på däcken ser till att forma sig efter terrängen man kör i och samtidigt ge bättre respons till föraren samt en perfekt balans. Den robusta konstruktionen motverkar punkteringar och det unika däckmönstret ger maximalt grepp oavsett terräng.

IMPONERANDE 30,5 CM MARKFRIGÅNG

IMPONERANDE 30,5 CM MARKFRIGÅNG

Utmaningen från svår terräng vet inga gränser, då gjorde ingenjörerna det oväntade och utvecklade en modell med otroliga 30,5 cm markfrigång som standard. Tillsammans med en otrolig fjädringsväg samt den breda hjulbasen är det få platser man inte kan ta sig fram till.   

MER FJÄDRINGSVÄG MED BIBEHÅLLEN KONTROLL

Tänk utanför boxen och upplev körkontroll utan andra uppoffringar. Fjädringen ser till att du får maximalt med komfort i den tuffaste terrängen. 

36 CM FJÄDRINGSVÄG

36 CM FJÄDRINGSVÄG

Våra ingenjörer har förkastat alla tidigare normer då det kommer till fjädringsgeometri. Numera är fjädringsvägen helt linjär och inte utåtriktad som tidigare när dämparna komprimeras. Resultatet är att man numera har 36 cm fjädringsväg bak, samt 29 cm fram med bibehållna köregenskaper som inte går at uppleva på någon annan ATV.  

BUMPSTEER ELIMINERING

BUMPSTEER ELIMINERING

Denna oönskade egenskap när hjulet träffar en ojämnhet och av den kraften vill vrida sig har Polaris ringat in och eliminerat. Genom en exklusivt framtagen ProSteer design för den nya Scrambler XP 1000 S ser den till att kontrollera flödet i dämparens olika lägen och minimera att denna oönskade effekt når styret.  

BLI ETT MED DIN ATV

I utvecklingen av den helt nya Scrambler XP 1000 S har interaktionen med föraren fått maximalt med fokus och tagit detta till en helt ny nivå. Föraren får fullständig överblick och interaktion med all information som förarmiljön presenterar utan att tappa överblick och koncentration på allt som händer runtomkring. 

PERFEKT PASSFORM

PERFEKT PASSFORM

Som standard sitter en 8 cm justerbar styrhöjare som tillsammans med det specifikt framtagna styret ser till att ge bästa förarkomfort för många timmars outtröttlig körning 

Bilder

Scrolla till toppen